пʼятниця, 21 травня 2021 р.

Реальні перемоги НАШИХ МАНівців у віртуальних змаганнях на Всеукраїнському рівні!

 Ось і закінчилися три дні переживання, драйву та боротьби! З 14 по 16 травня 2021 року відбулася найочікуваніша подія - фінал Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

На ІІІ етапі даного конкурсу Бобринецьку громаду гідно представляли п’ятеро цілеспрямованих, наполегливих і талановитих юних науковців, учнів КЗ «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО», вихованці Кіровоградської МАН та НТУ «Глобус» комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької міської ради.

Постерний захист та наукова конференція, проходили он-лайн, на платформі Zoom.

Варто відзначити високу культуру мовлення наших конкурсантів, чіткість і грамотність викладення матеріалу, уміння вести дискусію та дотримуватися регламенту.

Саме щоденна, невтомна, кропітка праця та сильний характер наших учнів, дали їм змогу здобути у скарбничку досягнень 1 золоту, 2 срібні та 2 бронзові нагороди:

І місце: - БАСАРАБ ВІКТОРІЯ (секція «Історія України»);

ІІ місце: - ПОЧКАЙ АННА (секція «Археологія») та СКОВПІЙ ОЛЕКСАНДРА (секція «Кримськотатарська гуманітаристика»);

ІІІ місце: - АНДРОЩУК ВЯЧЕСЛАВ (секція «Екологія») та ФІЛІПЕНКО ДЯР’Я (секція «Педагогіка»).

Пишаємося та щиро вітаємо НАШУ ГОРДІСТЬ МІСТА -2021! Бажаємо нових звершень та подальших успіхів у дослідницьких пошуках!

Дякуємо БІБІК Наталії Станіславівні, учителю історії та ПЛЮЩЕВСЬКІЙ Ірині Вікторівні, учителю хімії та екології КЗ «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО», за високу результативну підготовку учнів.










Немає коментарів:

Дописати коментар