вівторок, 8 червня 2021 р.

Призерів заключного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України привітали з перемогами

 

Обдарованість – це високий рівень здібностей людини, що дозволяє їй досягати особливих успіхів у певній галузі діяльності.
07 червня 2021 року відбулася зустріч міського голови Кравченка Леоніда Григоровича із командою юних науковців, учнями КЗ «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО», переможцями ІІІ (заключного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.
Міський голова зазначив, що МАН щорічно залучає до наукових досліджень сотні тисяч обдарованих дітей. Цьогоріч МАНівці Кіровоградщини вперше отримали 35 призових місць, 5 із яких - це перемоги дітей Бобринецької громади. Талановиті педагоги, наукові керівники, навчають учнів методиці дослідження та публічного захисту наукової праці. Тому дуже приємно, що підростаючі науковці мають таку міцну фахову підтримку в особі своїх наставників, які допомагають їм зробити перші кроки у велику науку. Леонід Григорович побажав юним дослідникам не зупинятися на досягнутому і долати нові наукові вершини.
У рамках заходу Басараб Вікторію, Сковпій Олександру, Почкай Анну, Андрощука Вячеслава та Філіпенко Дар’ю було нагороджено Подяками міської ради та подарунками.
Варто відзначити, що в цьому навчальному році на Всеукраїнському рівні наші учнів, члени МАН, мають рекордні досягнення: одну ЗОЛОТУ,                          дві СРІБНІ та дві БРОНЗОВІ МЕДАЛІ.
З 2016 року завдяки професіоналізму Бібік Наталії Станіславівни, вчителя історії, та Плющевської Ірини Вікторівни, вчителя хімії та екології,КЗ «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» 16 учнів стали переможцями та отримали 27 нагород обласного та 11 нагород заключного етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Троє учнів КЗ «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» за перемогу у заключному етапі конкурсу МАН стали президентськими стипендіатами(2017 рік - ХолодовсьБасараб Вікторія; 2021 рік - Басараб Вікторія).
 

Немає коментарів:

Дописати коментар